Affiliate-partner worden?

affiliate partner blogs, tips geld verdienen blog, websites, samenwerkingen bloggers

 

Ik zoek coaches, therapeuten, yoga-docenten en mindfulness-trainers

Heb jij geregeld cliënten met burn-out klachten? Dan ga ik heel graag een samenwerking aan met jou.

De online training Balance & Energy is bedoeld als aanvulling op andere coaching bij burn-out klachten, zoals yoga, mindfulness, gesprekstechnieken, of lichaamsgerichte behandelingen. Ik vind het belangrijk dat vrouwen deze combinatie krijgen aangeboden, zodat ze nog krachtiger uit hun burn-out komen.

Ik gun het iedere vrouw om de beste behandeling te krijgen bij een burn-out. En door een samenwerking aan te gaan, kunnen wij ze daar nóg beter bij helpen. Zelf heb ik zeven jaar geleden een flinke burn-out gehad en het was heel lastig om de juiste behandeling te vinden. Juist omdat bij een burn-out alle gebieden aandacht nodig hebben: zowel lichaam, geest en hart.

Hoe verloopt de samenwerking?

Ik heb een affiliate-programma. Dat betekent dat als jij een link plaatst op jouw site naar Balance & Energy en een cursist koopt de training via jou: dan krijg jij een gedeelte van de opbrengst. Zo wordt het dus een win-win situatie.

Daarnaast plaats ik ook een link naar jouw website. Zo versterken we elkaars positie in Google. Met mijn blog Be Blissed trek ik maandelijks ruim 9.000 bezoekers – allemaal mensen die geïnteresseerd zijn in persoonlijke groei en ontwikkeling, spiritualiteit en innerlijke rust.

Interesse?

Meld je gelijk aan voor het affiliate-programma via deze link.  

 

(Vragen? Mail me op: lieke@beblissed.nl

 

Affiliate-programma voor bloggers

Ben je geen coach, maar heb je wel een blog of website op het gebied van gezondheid / stress / burn-out? Dan kun jij ook affiliate-partner worden van de online training Balance & Energy. Jij plaatst een tekstlink (of banner) op je site, en bij iedere verkochte training via jouw site, ontvang jij een deel van de opbrengst. Dat is leuk verdienen, toch? (En zo help je ook nog mensen verder die een burn-out hebben. Kortom: een win-win-win situatie). Interesse? Je kunt je direct zelf aanmelden voor het partnerprogramma. Aanmelden doe je via deze link. 

Vragen? Mail me op lieke@beblissed.nl

 

 

 

 

(Bron foto: Du Truong)