Behandeling burn out: “Deze training gaf mij weer energie”

behandeling burn out, heb ik een burnout, burn out test, burn out symptomen, kenmerken burnout, signalen burn out
(Behandeling burn out) – Hans had een flinke burn-out en koos ervoor om de training Balance & Energy te volgen. “Relativeren kon ik helemaal niet. Ik was alleen maar bezig met het binnenhalen van zoveel mogelijk grote orders. Inmiddels heb ik een eigen bedrijf en ziet mijn leven er compleet anders uit.”

Over grenzen gaan

Hans: “De afgelopen 4,5 jaar ben ik structureel over mijn grenzen gegaan. Ik heb teveel van mijn lichaam gevraagd. Op een jonge leeftijd – ik was eind twintig – had ik al een topfunctie bij een groot softwarebedrijf. Ik was verantwoordelijk voor klanten tot plusminus 1 miljard omzet.

Energie weg

Alles draaide om het genereren van omzet en het geruststellen van de aandeelhouders. En ik was er goed in. Afgelopen jaar was ik zelfs een van de meest succesvolle verkopers binnen het hele bedrijf.
Na dat jaar kwam ik erachter dat ik geen enkele energie meer had om nog maar iets te doen. Ik sliep slecht. Ik was fulltime bezig met werk in mijn hoofd. En ik kon nauwelijks mijn bed uit komen.
Uiteindelijk heb ik mijn ontslag ingediend. Mijn ontslag kwam als een donderslag bij heldere hemel. Op de werkvloer zag niemand dat ik ongelukkig was. Dat zegt mij eigenlijk al voldoende…

Mijn grootste uitdaging? Ik vind het moeilijk om zaken los te laten. Relativeren kon ik helemaal niet. Ik was enkel en alleen maar bezig met het binnenhalen van zoveel mogelijk grote orders.

Behandeling burn out: psycholoog en training

In eerste instantie zocht ik hulp bij een psycholoog. Daar heb ik enkele sessies gehad. Maar ik kreeg er geen energie van. Toen ik Balance & Energy tegenkwam, was ik eerst bang dat het weer een extra kostenpost zou zijn die weinig zou opleveren.

Uiteindelijk ben ik heel dankbaar dat ik me toch heb aangemeld. Door de training heb ik geleerd om meer mijn eigen koers te varen. Wat maakt mij gelukkig? Daar ging ik naar op zoek. Voorheen was ik teveel bezig met presteren voor ánderen.

Nee zeggen & nieuwe rituelen

Ook kan ik nu beter mijn grenzen aangeven. Bovendien durf ik vaker nee te zeggen. En ik maak mijn keuzes veel bewuster.
En dan alle nieuwe dagelijkse rituelen die ik heb ingevoerd! Ik mediteer dagelijks. Ik ben boeken gaan verslinden. Dagelijks geniet ik van de natuur. En ik ben zelfs op zangles gegaan.

Samen met drie anderen ben ik een eigen bedrijf gestart op het gebied van sportevenementen. We kunnen er momenteel nog niet van leven, maar het geeft me zoveel energie!

Meer inzicht en balans

Ik kan iedereen aanraden om mee te doen met Balance & Energy. De training geeft je inzicht in je dagelijkse patronen. Je krijgt meer energie en een betere balans tussen werk en privé.
Ik zag ernaar uit om wekelijks weer een nieuwe module te ontvangen. Dit ga ik dan ook absoluut missen. Meer informatie over Balance & Energy 

GRATIS VIDEOTRAINING- Krachtig uit je Burn-Out
dit veld niet invullen s.v.p.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Tags: burn out behandelen, burn out herstel, herstel burnout, burnout coaching, burnout therapie, coaching burnout, coach burnout, therapie burnout, burnout training, behandeling burnout, behandeling burn out, burn out behandeling, burn out behandelen, stress burnout, burnout klachten, burn out klachten, klachten burn out, wat te doen bij burnout,hulp bij burnout, behandeling burnout).

 

No comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *