Kim: “Burn-out? Dit is ideaal om jezelf weer terug te vinden”

5 april 2018

behandeling burnoutRegelmatig krijgen we mooie mails van cursisten die vertellen wat er allemaal veranderd is in hun leven. Een van die cursisten is Kim. Zij twijfelde vooraf of Balance & Energy wel iets voor haar zou zijn om te herstellen van haar burn-out. Toch besloot zij om mee te doen met de training.  En dat besluit heeft haar allerlei mooie dingen opgeleverd.

Kim: “Door Balance & Energy weet ik nu beter wat mij blij maakt en waardoor mijn energie weglekt. Ook heb ik veel beter ‘nee’ leren zeggen. Hierdoor ervaar ik meer rust en heb ik het gevoel dat ik écht voor mezelf kies.

Behandeling burnout – ideale combinatie

Naast deze online training had ik ook gesprekken bij een psycholoog. Dat was een fijne combinatie. Dankzij Balance & Energy ben ik bijvoorbeeld begonnen met mediteren. Mijn psycholoog had daar weer mooie aanvullende oefeningen op. Zo kon ik alles goed combineren.

Als je er echt helemaal doorheen zit en geen lichtpuntje meer ziet, is deze training ideaal om jezelf weer terug te vinden. Ik vond het heel fijn om handvatten te krijgen om mijn energie weer op te bouwen. Zo kon ik door de training mijn dag indelen met activiteiten die goed voor mij zijn.

Zonder de training had ik niet goed geweten waar ik had moeten beginnen.”

 

Dat was het verhaal van Kim. Wil jij ook herstellen van jouw burn-out? Schrijf je dan alvast in voor de gratis videoserie.

 

Gratis videoserie Krachtig uit je burn-out

Behandeling burnout ~ In de gratis 3-delige videoserie Krachtig uit je burn-out vertel ik wat de belangrijkste stap is om te zetten tijdens een burn-out. Plus ik laat zien hoe jij sneller kunt herstellen van jouw burn-out. Als jij je inschrijft, krijg je direct de eerste video in je inbox.

GRATIS VIDEOTRAINING- Krachtig uit je Burn-Out
dit veld niet invullen s.v.p.

 

 

Ik ben Lieke Meertens en ik ondersteun jou bij het herstellen van jouw burn-out. Dat doe ik met de training Balance & Energy.  Ik geloof in een complete aanpak en besteed aandacht aan lichaam, geest én ziel.

No comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *