Zó herstel jij van je burn-out

 

Ik ben Lieke Meertens en in de laatste jaren heb ik veel mensen geholpen bij het herstellen van hun burn-out. Hierdoor heb ik ook ontdekt wat psychologen, coaches en huisartsen vaak verkeerd doen. Burn-outs duren hierdoor veel langer dan noodzakelijk. Zonde! 

Mijn missie is om de waarheid over burn-out te delen.

Wat heb je nu écht nodig voor een krachtig burn-out herstel? Hoe krijg je snel méér energie?

 

herstel burn out, herstellen van burnout, herstel burnoutDaarom ontwikkelde ik de (gratis)
videoserie: Krachtig uit je burn-out.

 

In deze 3 video’s deel ik:

* De belangrijkste EERSTE stap om te zetten bij een burn-out.

* De drie grootste fouten die gemaakt worden bij een burn-out. Hierdoor blijven mensen langer moe. (Plus de 3 simpele oplossingen om energie te krijgen).

* Dit gaat er vaak mis bij de behandeling van een burn-out.

Daarnaast geef ik leuke, praktische tips en oefeningen waardoor je direct meer ENERGIE krijgt.

 

Inschrijven is gratis. Je krijgt direct de eerste video met tips in je mailbox. (Zie je na 10 minuten nog niks verschijnen? Check dan even je spambox).

GRATIS 3-delige VIDEOTRAINING
Krachtig uit je burn-out.
dit veld niet invullen s.v.p.

 

 

Deel 1

De belangrijkste EERSTE stap om te zetten bij het herstel van een burn-out. Ook krijg je een hele leuke oefening waardoor je direct meer energie krijgt.

 


Deel 2

De 3 grootste fouten die mensen met een burn-out maken waardoor ze moe blijven (+ 3 simpele oplossingen om sneller te herstellen van jouw burn-out).

 

 

Deel 3

Dit gaat heel vaak fout tijdens de behandeling van een burn-out. Hierdoor duurt het burn-out herstel soms járen. Met deze oplossingen zorg jij wél voor een juiste behandeling. En met deze oefening krijg je direct meer energie

 

Kortom heel veel waardevolle tips en inspiratie.

Reactie van deelnemers:

‘Ik zie nu heel duidelijk waarom ik niet sneller herstelde van mijn burn-out’ 

‘Dankjewel voor de video’s. Wat een herkenning!’ 

‘Het mooie is dat bij jou HOOFD, HART en LIJF allemaal aan bod komen. Het valt allemaal samen’ 

‘Wat leg je het fijn uit zeg. Heel herkenbaar’

‘Je hebt me echt aan het denken gezet. Ik kan niet wachten om deel 2 te bekijken’  

Je kunt je inschrijven door hieronder je gegevens in te vullen. Je ontvangt dan direct de eerste video in je inbox. (Zie je na 10 minuten nog niks verschijnen? Check dan even je spambox).

 

GRATIS 3-delige VIDEOTRAINING
Krachtig uit je burn-out.
dit veld niet invullen s.v.p.

 

 

Ik ben Lieke Meertens en ik help mensen bij het herstellen van hun burn-out. Dat doe ik met de online training Balance & Energy. Ik geloof in een complete aanpak en besteed aandacht aan lichaam, geest én hart. Daarnaast deel ik op mijn blog Be Blissed.nl tips om recht vanuit je hart te leven. Met de blogs, workshops en trainingen bereik ik maandelijks duizenden mensen.

 

 

Ervaringsdeskundige Burn-out

Toen ik herstellende was van mijn burn-out voelde ik me niet begrepen, ik snapte helemaal niet wat er aan de hand was en waarom ik constant zo moe bleef.

Ik ging wekelijks naar een psycholoog en dat uurtje praten was best fijn. Maar daarna leek ik altijd weer terug te vallen. Dan zat ik weer alleen op de bank met mijn moeheid. Dag in, dag uit.

Ik probeerde ook allerlei andere therapieën uit, vooral in het alternatieve circuit. Maar ook die hielpen mij niet. Ik had echt geen idee wat ik nog meer kon doen om te herstellen.

Uiteindelijk heb ik met veel vallen en opstaan alle puzzelstukjes bij elkaar gezocht. En daar heb ik een succesvolle online training van gemaakt: Balance & Energy. Wekelijks krijgen we prachtige mails van cursisten die blij zijn dat ze hun energie en levenslust weer terug hebben gevonden.

Ik vind het belangrijk om met de training een totaalpakket aan te bieden. Want alleen op die manier creëer je een perfecte balans in je leven. Het gaat erom dat je aandacht besteed aan lichaam, geest én hart. Alles staat namelijk in verband met elkaar.

In de gratis videoserie vertel ik hier meer over.

Inschrijven kan via het onderstaande formulier. Je ontvangt dan direct de eerste video in je inbox.

GRATIS 3-delige VIDEOTRAINING
Krachtig uit je burn-out.
dit veld niet invullen s.v.p.