‘Zonder deze training was ik nu nog steeds niet herstellende van mijn burn-out’

28 september 2016
burnout begeleiding, burn out voorkomen, signalen burn out, burn out vermoeidheid, burn out symptomenBij een burn-out is het belangrijk dat jij de juiste begeleiding krijgt. Op die manier herstel je niet alleen sneller, maar je wordt óók een stuk krachtiger. Dit is wat cursist Elke vertelt over de training Balance & Energy:

 

“Vooraf twijfelde ik vooral over het feit of de training wel effectief zou zijn. Er wordt tenslotte zoveel aangeboden tegenwoordig. Ik had al van alles geprobeerd qua therapieën. En omdat het allemaal net niet genoeg hielp, was ik sceptisch geworden.

 

Eerst heb ik mezelf aangemeld voor de gratis driedelige videotraining om vanuit je hart te leven. En toen was ik om.

 

Meer levenskracht & vertrouwen

Door Balance & Energy heb ik meer levenskracht gekregen om dingen aan te kunnen. Ook heb ik meer vertrouwen gekregen in mijn lijf. En vooral ook bewustwording: wat heb ik nodig om te kunnen blijven functioneren? Heel waardevol allemaal. Zo kan dit hoofdstuk van mijn leven straks afgesloten worden.

 

Naast deze training, heb ik ook twee keer in de week psychotherapie en ik ga één keer per week naar de acupuncturist. Soms werd het allemaal even iets teveel van het goede. Dan zette ik deze training even op de achtergrond.

 

Ik vind het heel fijn dat de training gevolgd kan worden wanneer het uitkomt.

 

Burn-out begeleiding –  niet alles werkt

Een training zoals deze zou meer aan het licht mogen komen binnen therapieën. Ik heb gemerkt dat al mijn hulpverleners heel vaardig zijn op één gebied, maar daardoor een heel belangrijk gebied zoals, in dit geval, het leren omgaan met burn-out niet aanpakken. En dat deed deze training voor mij. Echt een toevoeging dus!

 

Ik zou anderen absoluut adviseren om mee te doen met Balance & Energy. Als ik de training niet was begonnen, zou ik nu nog steeds niet herstellende zijn. Ik zie mijn psychiater al behoorlijk lang, maar ik heb ervaren dat alleen therapie niet voldoende is. Deze training geeft je weer de basis die je nodig hebt.

 

Ik heb tijdens de training echt het gevoel dat Lieke mij begrijpt. Ook al spreek ik haar niet, ik voel toch op de een of andere manier de warmte door de opdrachten heen. Die betrokkenheid, dat werkt heel prettig.

 

Ik geef de training een dikke tien. En ik ben pas bij week 6! Dus wie weet wat er nog gaat gebeuren.”

 

Elke (cursist van Balance & Energy)

 

Schrijf je ook in voor de gratis video-serie Krachtig uit je burn-out! Je krijgt gelijk de eerste video in jouw inbox.

GRATIS VIDEOTRAINING- Krachtig uit je Burn-Out
dit veld niet invullen s.v.p.

 

 


Lieke,portret,rondHey. Ik ben balance-coach Lieke Meertens en ik begeleid bij het herstellen (en voorkomen) van een burn-out. Dat doe ik met de online training Balance & Energy. Ik geloof in een complete aanpak en besteed aandacht aan lichaam, geest én hart. Heb je nog vragen over de training? Mail mij gerust op lieke@beblissed.nl

 

(Tags: burnout begeleiding, burnout herstel, herstellen van burn out).

No comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *